Inspelningar

Köpa skivor

Alla våra skivor finns till försäljning i anslutning till våra konserter samt direkt från körens medlemmar. Flera av körens tidiga skivor kan man också hitta på Bengans Skivbutik, S:t Larsgatan 33.

Vissa av körens skivor kan köpas digitalt från CD Baby och på iTunes music store.

Beställa skivor

Sätt in beställningsbeloppet plus 25 kr för porto på vårt postgirokonto 19 03 92-1. I meddelandet skriver du "skivor" följt av ditt namn. Skicka sedan ett mail till cd@choruslin.se där du anger vilka skivor du vill köpa, ditt namn och leveransadress.

Diskografi

POP

I samband med att kören fyllde 30 år släpptes vår senaste skiva Pop! Den innehåller gamla och nya poplåtar i helt nya arrangemang, beställda av ledande arrangörer i Norden. Här finns låtar av Abba, The Ark, Sting, Roxette, Queen m.fl. Skivan kostar 175 kr.

Chorus av röster - Stämningsfullt i juletid

Chorus Lins adventskonserter har blivit en uppskattad del av tiden innan jul för många, inte minst för körsångarna själva. På skivan Chorus av röster försöker vi att få med glädjen och stämningen från adventskonserten och vill bjuda på ett antal adventssånger, både kända och okända, som varit med på våra konserter.

Pris: 150 kr

Några provsmak:

CD Come in and stay a while - Cover

Come in and stay a while

För att fira att Chorus Lin fyllde 25 år spelade vi in vår fjärde CD, Come in and stay a while. Den är fyllt av vacker musik att koppla av till. Glöm inte att lyssna till ett kortare ljudklipp som togs under inspelningen.

Pris: 150 kr

Längtans blå blomma

Längtans blå blomma är en skiva som enbart innehåller körmusik med anknytning till Östergötland. Detta kan vara antingen via musiken, texten eller arrangemanget.

Corren har recenserat skivan, recensionen finns här. Även i tidningen Körsång nr 1 2006 finns en recension, den finns här.

Skivan kostar 100 kr.

Tidigare utgivna skivor

Den första kom i samband med körens 15-årsjubileum 1999 och innehåller en gemytligt blandad repertoar - allt från den vackra "Shall I Compare Thee to a Summer's Day" till "ABBAcapella". Den andra skivan släpptes hösten 2001 och det är en julskiva som vi helt enkelt kallat "Jul".

Skivorna kan köpas för nedanstående priser:

Chorus Lin (1999)50 kr
Jul (2001)50 kr